Vragen over je tickets?

Ben je je tickets kwijt of heb je een andere vraag neem dan contact op met info@yourticketprovider.nl. Je kan ook bellen naar: 030 20 40 258. 

Je kan jouw tickets hier opnieuw opvragen. 

Wat mag ik meenemen?

Wel: go-pro's, wegwerp camera's, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen, houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Wat mag ik niet meenemen?

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten nieuwe verpakking zit), selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Kom je met de auto?

Voer dan Vrouwehuisjesweg 1 in op je navigatie. Zodra je in de buurt van het recreatieoord Binnenmaas komt kun je de borden P Sunglow volgen. Je kunt voor EUR 10,- parkeren op ons parkeerterrein. Vanaf hier is het ca 5. minuten lopen naar het festivalterrein. 

Kom je uit de buurt?

Kom dan lekker met de fiets naar Sunglow. Je kunt je fiets vlak naast het festivalterrein stallen!

Kom je met het OV?

Sunglow is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je komt er met buslijn 167 van Connexxion. Je kunt uitstappen bij de halte aan de Vrouwehuisjesweg en vanaf hier loop je in een paar minuten naar Recreatieoord Binnenmaas. Check 9292.nl en connexxion.nl voor de juiste tijden. 

Goed om te weten is dat er na afloop extra bussen op lijn 167 worden ingezet die je terugbrengen naar het busstation Heinenoord. Vanaf hier kun je verder reizen.