Vragen over je tickets?

Ben je je tickets kwijt of heb je een andere vraag over jouw tickets? Neem dan contact op met info@yourticketprovider.nl.

Je kan jouw tickets hier opnieuw opvragen.

Wat mag ik meenemen?

Wel: go-pro's, wegwerp camera's, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen, houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Wat mag ik niet meenemen?

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten nieuwe verpakking zit), selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten. Ook het dragen van voetbalshirts/-sjaals en andere uitingen is niet toegestaan.